Ja, stuur mij gratis het Just breathe…
e-book:

In dit e-book vind je 2 simpele oefeningen om meer grip te krijgen op de manier waarop je ademhaalt. Schrijf je nu in voor mijn inspiratiemails en ontvang het e-book Just breathe gratis!

N

Je wordt je bewust hoe je ademhaalt.

N

Krijg door middel van je ademhaling weer rust in je lichaam én je hoofd.

N

Je weet hoe je je eigen stressreactie kan doorbreken.

Suzanne Koenen Osteopaat D.O.-MRO

Als osteopaat zie ik in de praktijk regelmatig cliënten die niet optimaal ademhalen. De klachten waarvoor zij bij mij in de praktijk komen kunnen daar een oorzaak van zijn. Ook is het mogelijk dat ze die klachten juist ervaren omdat ze niet goed ademhalen.

Daarnaast gebruik ik de ademhaling om de behandeling te ondersteunen en geef zeer reglematig de oefeningen uit dit e-book mee naar huis om het effect van de behandeling te ondersteunen. Door met deze oefeningen aan de slag te gaan leer je voelen hoe je adem haalt en hoe je dit kan verbeteren.

Ik heb verschillende bijscholingen gevolgd over de ademhaling en stoornissen met betrekking tot de ademhaling. Daarnaast heb ik persoonlijk ook de kracht mogen ervaren van een ontspannen ademhaling, zowel in rust als bij het sporten.

Plaats hier een titel voor je aanbevelingen

Ik heb snel last van hyperventilatie. De oefeningen van Suzanne hebben mij geholpen om zelf meer grip op mijn ademhaling te krijgen. Nu kan ik beter mijn ademhaling onder controle krijgen voordat het overgaat in een aanval.

C.C.

Ik hing al een tijd tegen een burn-out aan. Ik had verschillende lichamelijke klachten, waaronder buikpijn, pijn tussen m’n schouderbladen en tintelingen en scheuten in m’n arm. Door de behandleingen van Suz en de ademhalingsoefeningen die ze me heeft gegeven zijn de pijnklachten weg, heb ik nog maar af en toe tintelingen in m’n arm en beduidend meer energie!

D.N.

Ontvang gratis mijn e-book

En begin met oefenen om zelf ook de voordelen van een ontspannen ademhaling te ervaren!