Gratis eBook: Tevreden baby, Gelukkige mama.

De eerste periode na je bevalling kan enorm overweldigend zijn. Er is niet alleen een baby geboren, er is ook een mama geboren. En aangezien je baby niet met een gebruiksaanwijzing wordt geboren, kunnen er nog wel eens onzekerheden ontstaan wanneer je baby onrustig is, niet weg gelegd wil worden of zelfs erg veel huilt.

In dit gratis eBook beschrijf ik de 5 klachten die ik het meeste zie bij mij in de praktijk en geef ik je 7 tips die ik aan moeders meegeef. Je ontvangt dan ook mijn nieuwsbrief waarin je meer informatie, inzicht en herkenning zal vinden.

 

N

Snap wat er mogelijk aan de hand is

N

Wat je kan doen om je baby te helpen

N

Hoe je daarbij ook goed voor jezelf zorgt

N

Tevreden baby, Gelukkige mama!

tevreden baby, gelukkige mama e-book
Suzanne Visser Osteopaat voor baby's

Suzanne Visser Osteopaat voor moeder & kind

  • Moeder van 2 puberzonen.
  • Uit eigen ervaring weet ik hoe het voelt als jonge moeder wanneer je baby veel huilt of niet slaapt.
  • Ook weet ik hoe het anders kan toen een collega osteopaat mijn baby geholpen heeft om weer lekkerder in zijn velletje te zitten.
  • Ik ben een levensgenieter, ben graag met vrienden, maar kan ook erg graag alleen een boswandeling maken of een boek lezen.
  • Daarnaast ben ik nooit uitgeleerd. Ik blijf nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in mijn vak.
  • Tijdens mijn opleiding tot osteopaat heb ik mijn kinderen gekregen. Daardoor was het, voor mij, logisch dat ik gelijk de opleiding osteopathie bij kinderen ging volgen. Eerst heb ik dit in Duitsland gedaan en 5 jaar geleden nogmaals in Nederland.
    Mijn praktijk Osteopathie Huizen bestaat nu 15 jaar.

Ervaringen van mijn cliënten

Onze dochter had moeite met goed drinken aan de borst na een zware bevalling. Na 2 behandelingen zat ons meisje weer lekker in haar velletje en ging het borstvoeden heel goed.
A.B.

Fijne osteopaat. Ik ben bij Suzanne geweest met mijn baby van bijna 1 jaar. Ze heeft ons goed geholpen met de ongemakken zoals haar nek die vast zat waardoor mijn dochtertje terug de nachten doorslaapt.
H.G.