Home » Blog » Geen categorie » En dan ben je net mama en moet je alweer naar je werk

En dan ben je net mama en moet je alweer naar je werk

door | 2 okt, 2023 | Baby's en Kinderen, Geen categorie, Zorg goed voor jezelf

De Realiteit van een nieuwe moeder.

Voor je gevoel is het pas gisteren geweest dat je bent bevallen. Aan de andere kant kan je je een wereld zonder je baby niet meer voorstellen. Het moederschap is een reis op zich, vooral als je baby nog erg onrustig is, veel huilt, of nog moeite heeft de nacht door te trekken.

Lichamelijke en emotionele signalen.

Je lichaam heeft na een zwangerschap en bevalling tijd nodig om te herstellen. Als de zwangerschap of bevalling zwaar was, of als je je onzeker voelt over het moederschap, kan dat extra stress geven. Je lichaam voelt uit balans en het idee om terug te gaan naar je werk kan als een berg voor je liggen.

Schuldgevoelens en dilemma’s.

Het is volkomen normaal om gemengde gevoelens te hebben over het hervatten van je werk. Voel je je schuldig omdat je je baby naar de opvang brengt? Of misschien kijk je er juist naar uit om weer aan het werk te gaan? Het is allemaal oké.

Osteopathie als oplossing.

Gelukkig is er wat aan te doen. Met een behandeling osteopathie kunnen we kijken waar die spanning in je lijf zit en wat jouw lichaam nodig heeft. Het is een zachte manier om je lichaam weer een beetje op de rit te krijgen en jouw herstel een boost te geven.

Praktische adviezen voor thuis.

Naast de osteopathie behandeling krijg je ook adviezen mee voor thuis. Samen kijken we welke kleine veranderingen je kunt maken om je beter te voelen.

Aanpakken met ‘Momfidence’.

Kortom, als je je overweldigd voelt en aan jezelf wilt werken voordat je weer aan de slag gaat, sta ik voor je klaar. Ook als je natuurlijk alweer begonnen bent met werken en het je zwaar valt. Met meer zelfvertrouwen, of zoals ik het graag noem, ‘momfidence’, kun je je werk met een gerust hart hervatten.

Neem contact op!

Voel je je wat overweldigd door alles en wil je aan jezelf werken voordat je weer aan de slag gaat? Ik ben er voor je. Neem contact op, dan maken we een afspraak of plan een afspraak in via de website.

Gerelateerde artikelen

Hoe voelt jouw kind zich vandaag?

Hoe voelt jouw kind zich vandaag?

Er zijn tegenwoordig veel stempels die we op onze kinderen plakken. Als verklaring voor gedrag, in een poging ze te begrijpen?
Ik ben van mening dat de grenzen waarbinnen de ontwikkeling van kinderen als normaal worden beschouwd in de laatste decennia erg zijn vernauwd. Logisch gevolg is dan dat er meer kinderen niet meer in de pas kunnen lopen.

lees verder
Osteopathie bij baby’s en het fluisteren van ons lichaam.

Osteopathie bij baby’s en het fluisteren van ons lichaam.

Het behandelen van jouw baby gaat door middel van zachte aanrakingen en bewegingen zodat ik kan luisteren (voelen) naar het fluisteren van het lichaam. Wat heeft het te vertellen? Wat heeft het meegemaakt? Met behulp van zachte technieken kan ik bewegingsverliezen en spanningen behandelen zodat het lijfje meer in comfort komt en jouw kindje weer lekkerder in zijn of haar velletje zit! Dat de symfonie van zijn of haar lijfje weer volledig tot haar recht komt.

lees verder
Een APK voor je lijf

Een APK voor je lijf

Een gezond lichaam is in staat zichzelf te genezen. Alleen soms gebeurt dat niet optimaal en moet ons lichaam compenseren. Over het algemeen kan je lichaam dit best een tijdje volhouden. Echter wanneer je lichaam niet meer in staat is te compenseren treden er klachten op.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin