Feestelijke opening Osteopathie Huizen in Business Centrum Huizen (persbericht)

Suzanne Koenen Osteopathie Huizen is verhuisd van de Eemlandweg naar Business Centrum HuiSuzanne koenen Osteopathie Huizen 11-09-15zen. Deze overgang wordt op vrijdag 25 september feestelijk gevierd in het nieuwe pand aan de Huizermaatweg 25. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen bestaande cliënten en geïnteresseerden van 15.00 tot 18.00 uur de kersverse praktijkruimte bezichtigen en met Suzanne Koenen van gedachten wisselen over osteopathie.

 

Wil je nu al kennismaken met Osteopathie Huizen? Bij Suzanne Koenen krijg je in de maand september een gratis kennismakingsconsult, waarvoor je je via de website kunt aanmelden (www.osteopathiehuizen.nl).

 

Arjen Robben

Wat doet een osteopaat precies? Waarom maken bijvoorbeeld topvoetballer Arjen Robben en voormalig tenniskampioene Kim Clijsters gebruik van osteopathie? Suzanne Koenen: ‘Een osteopaat kijkt naar het hele lichaam, omdat alles met elkaar verband houdt. Het is gericht op het opheffen van blokkades, die een disbalans in het lichaam hebben veroorzaakt. Als fysiotherapeute heb ik mijzelf in deze geneeswijze gespecialiseerd, omdat je de kern van het probleem opzoekt en oplost. De behandeling is niet leeftijdgebonden en kan ook preventief worden gebruikt.’

 

Osteopathie is een manuele geneeswijze die zich richt op het vinden en behandelen van functiestoornissen in de mobiliteit van gewrichten en weefsels. Een osteopaat werkt derhalve met de handen en maakt geen gebruik van medicijnen en apparatuur.

 

Klantenkring

Suzanne Koenen Osteopathie Huizen mag zich verheugen in een groeiende klantenkring. Zij werkte zes jaar lang met veel plezier aan de Eemlandweg en heeft nu haar intrek genomen in Business Centrum Huizen aan de Huizermaatweg. In de maand september kun je je aanmelden voor een gratis kennismakingsconsult.

 

Vrijdag 25 september neem je aan de Huizermaatweg 25 een kijkje in de gloednieuwe praktijkruimte, want dan vindt, van 15.00 tot 18.00 uur, de feestelijke opening plaats!
Graag even per e-mail of facebook laten weten of je van plan bent te komen.

 

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.