Home » Blog » Baby's en Kinderen » Rituals

Rituals

Ik ben verliefd op Rituals.

Je weet wel, die heerlijke doucheschuim, crèmepjes en luchtjes. Douchen met Rituals is echt een verwen-momentje voor mezelf. Of het nu een scrub, een foam of een crème. Ik neem er dan lekker de tijd voor. Het is letterlijk een ritueel. Ik word daar heel gelukkig van.
M’n jongens hoeven al niet meer te vragen wat ik voor m’n verjaardag wil… Dat is ondertussen wel duidelijk.

Waar haal je de tijd vandaan om te douchen?

Jij wilt zo graag uitgebreid douchen, je haar wassen, je benen ontharen misschien zelfs.
Het lijkt een eeuwigheid geleden dat je daar aan toe bent gekomen. Overdag lukt het je niet je baby weg te leggen, want dan begint het onbedaarlijk te huilen. ‘s Avonds is je partner wel thuis, maar dan ben jij eigenlijk al te moe om van uitgebreid douchen te kunnen genieten. Dus dan maar weer even vlug-vlug.

Hoe moet het dan als je straks weer moet werken.

‘s Morgens op tijd klaar zijn, na je werk rennen en vliegen? Kan je je huilbaby wel naar de opvang of gastouder brengen? (Ja, dat kan!) Je ziet er wel tegen op.

Het kan anders!

Wekelijks zie ik bij mij in de praktijk dat huilbaby’s opknappen en moeders weer durven te gaan werken. Een vrolijke baby bij de opvang brengen, genieten van hun werk (weer even jezelf zijn en je hoofd aan zetten) en dan een gezond en tevreden kind oppikken, het kán. Je kunt zélfs weer uitgebreid douchen, voor je werk of ‘s avonds. Met een lekker Rituals schuim, met haar wassen, ontharen en alles, zodat jij niet meer alleen er voor het troosten bent maar, weer een complete vrouw die toevallig ook moeder is van een blakende baby.

 

PS.
Zoals influencers nu zouden zeggen: ‘Ik word hiervoor niet gesponsord. “Ik ben er gewoon erg fan van.” 😉

 

Over Suzanne

Op deze blog pagina vind je interessante artikelen over osteopathie en over hoe ik naar gezondheid kijk.

Gerelateerde artikelen

Osteopathie en ademhalen

Osteopathie en ademhalen

Ademen is essentieel voor het leven. Onder invloed van stress kan de ademhaling veranderen, we houden onze adem in, ademen sneller of ondieper. Na verloop van tijd kan dit leiden tot storingen in onze houding, spijsvertering, bloedsomloop, het immuunsysteem, stemming, zelfs spraak.

lees verder
Meer bewegen en osteopathie

Meer bewegen en osteopathie

In beweging blijven is belangrijk. We weten het allemaal. Toch is het niet voor iedereen even makkelijk om dagelijks aan voldoende beweging te komen. Hoe kan osteopathie daarbij helpen?
LEVEN IS BEWEGEN – PANTA RHEÏ

lees verder
Osteopathie bij baby’s en het fluisteren van ons lichaam.

Osteopathie bij baby’s en het fluisteren van ons lichaam.

Het behandelen van jouw baby gaat door middel van zachte aanrakingen en bewegingen zodat ik kan luisteren (voelen) naar het fluisteren van het lichaam. Wat heeft het te vertellen? Wat heeft het meegemaakt? Met behulp van zachte technieken kan ik bewegingsverliezen en spanningen behandelen zodat het lijfje meer in comfort komt en jouw kindje weer lekkerder in zijn of haar velletje zit! Dat de symfonie van zijn of haar lijfje weer volledig tot haar recht komt.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OSTEOPATHIE HUIZEN IS VERHUISD!! Het nieuwe adres is: Ambachtsweg 46 1271 AM Huizen

Je hebt je met succes ingeschreven!

Tweet
Share
Share
Pin