Home » Blog » Baby's en Kinderen » Rituals

Rituals

Ik ben verliefd op Rituals.

Je weet wel, die heerlijke doucheschuim, crèmepjes en luchtjes. Douchen met Rituals is echt een verwen-momentje voor mezelf. Of het nu een scrub, een foam of een crème. Ik neem er dan lekker de tijd voor. Het is letterlijk een ritueel. Ik word daar heel gelukkig van.
M’n jongens hoeven al niet meer te vragen wat ik voor m’n verjaardag wil… Dat is ondertussen wel duidelijk.

Waar haal je de tijd vandaan om te douchen?

Jij wilt zo graag uitgebreid douchen, je haar wassen, je benen ontharen misschien zelfs.
Het lijkt een eeuwigheid geleden dat je daar aan toe bent gekomen. Overdag lukt het je niet je baby weg te leggen, want dan begint het onbedaarlijk te huilen. ‘s Avonds is je partner wel thuis, maar dan ben jij eigenlijk al te moe om van uitgebreid douchen te kunnen genieten. Dus dan maar weer even vlug-vlug.

Hoe moet het dan als je straks weer moet werken.

‘s Morgens op tijd klaar zijn, na je werk rennen en vliegen? Kan je je huilbaby wel naar de opvang of gastouder brengen? (Ja, dat kan!) Je ziet er wel tegen op.

Het kan anders!

Wekelijks zie ik bij mij in de praktijk dat huilbaby’s opknappen en moeders weer durven te gaan werken. Een vrolijke baby bij de opvang brengen, genieten van hun werk (weer even jezelf zijn en je hoofd aan zetten) en dan een gezond en tevreden kind oppikken, het kán. Je kunt zélfs weer uitgebreid douchen, voor je werk of ‘s avonds. Met een lekker Rituals schuim, met haar wassen, ontharen en alles, zodat jij niet meer alleen er voor het troosten bent maar, weer een complete vrouw die toevallig ook moeder is van een blakende baby.

 

PS.
Zoals influencers nu zouden zeggen: ‘Ik word hiervoor niet gesponsord. “Ik ben er gewoon erg fan van.” 😉

 

Gerelateerde artikelen

Osteopathie bij Stress-gerelateerde klachten

Osteopathie bij Stress-gerelateerde klachten

Bij veel van de klachten waarvoor cliënten bij mij, voor een behandeling osteopathie komen, is stress een grote component. Dit is niet altijd gelijk duidelijk voor iedereen, maar bij doorvragen wordt het al snel duidelijk dat stress een rol speelt bij (het ontstaan van) de klacht.

lees verder
Wat zegt jouw stem?

Wat zegt jouw stem?

Onze stem is het medium waarmee we ons uit kunnen drukken, ons lichaam het instrument waarmee we dit bespelen. Ons lichaam staat onder invloed van vele ingewikkelde processen die ons in staat stellen optimaal te functioneren, onze stem te laten horen.

lees verder
Osteopathie en een te korte tongriem

Osteopathie en een te korte tongriem

Wanneer er borstvoedingsproblemen zijn, wordt er vaak een lactatiekundige ingeschakeld. Deze geeft onder andere adviezen over verschillende houdingen tijdens het voeden, maar kan ook de anatomie van de mond beoordelen. Zij kijken onder andere naar de lengte van de tongriem en lipbanden. Steeds vaker wordt een te korte tongriem gediagnosticeerd en wordt er ook vaak vanuit gegaan dat dit is op basis is van een structuur van het lichaam die niet lang genoeg is.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin