Anderen over Suzanne Koenen van Osteopathie Huizen

Suzanne heeft mijn zoon enorm goed geholpen met al zijn klachten vlak na de geboorte. Op een rustige en deskundige wijze werd behandeld met een zeer duidelijke uitleg.

K. We zijn met onze pasgeboren baby naar Suzanne gegaan i.v.m. veel huilen en andere klachten. Suzanne heeft ons erg goed geholpen. Onze kleine werd een stuk rustiger, en mede door haar kwamen we er achter wat er met hem aan de hand was. Na een paar behandelingen was hij een stuk rustiger! Ook hand ze veel aandacht voor ons als verse ouders.

Normaal moest ik, vanwege mijn diabetes, een keer of 5 overdag en voor de nacht insuline spuiten. Nu hoogstens nog maar 2x overdag en voor de nacht. Ik voel mij veel beter!

Mijn kind (6jr) was vaak boos, opstandig  zocht veel ruzie maar was ook weer heel verdrietig. Na jouw behandelingen kon hij zich beter uiten en vertellen wat hem dwarszat. Ook was hij ’s nachts helemaal zindelijk geworden.

Ik heb het gevoel dat je me echt begrijpt

De bevalling van supersnel en op zich gaat het goed met mijn dochtertje. Ze drinkt goed, slaapt goed, maar toch is het geen gelukkige baby. Al na de eerste behandeling werd ze vrolijker en zat ze beter in haar velletje. Nu heb ik een heel ander kind!